Oldambt geeft Warmte

04-03-2023 12:32

Nieuw project ISF-Oldambt  

in samen werking met Kansfonds en Kerken en hulporganisaties in het Oldambt

Oldambt geeft warmte

Medio maart zal de actie van start gaan 

Uitgangspunten
Door een sterke stijging van de energieprijzen wordt het dagelijks leven flink duurder. Dat is slecht nieuws voor mensen met een laag inkomen. Een groot deel van deze mensen woont ook nog eens in een slecht geïsoleerd huurhuis. Ze hebben weinig of geen ruimte om een stijging van de vaste lasten en duurdere dagelijkse boodschappen op te vangen. Ook met de compensatie door de overheid via de energiebelasting die alle huishoudens ontvangen, zijn zij niet uit de problemen.

 Visie:
In de kerk geloven we in delen en in verbondenheid tussen mensen. Dat mensen die het goed hebben delen met wie het moeilijk heeft. Delen verrijkt zowel gever als ontvanger. Daarom organiseren we een actie van verbondenheid.

Doel:
Huishoudens in Oldambt die het financieel moeilijk hebben kunnen vanwege energiearmoede een bijdrage per woonadres ontvangen als tegemoetkoming, in de vorm van boodschappenbonnen. Zo pogen kerken insamenwerking met het KANSFONDS en de aanwezige hulporganisaties in het Oldambt te voorkomen dat mensen letterlijk en figuurlijk in de kou komen te staan.

Voor nadere informatie zie tabblad Oldambt geeft Warmte

 

Terug

Contact

Stichting ISF-Oldambt
Postbus 5
9679 ZG Scheemda

06-39 25 4879

© 2016 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode